Loopbaancoaching

Loop je vast in jouw job? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Wil je een volgende stap zetten in jouw carrière, maar weet je niet hoe? Of wil je weten wat nu net jouw talenten zijn en welke job daarbij zou passen?

Als loopbaanbegeleider ga ik samen met jou op zoek naar het antwoord op jouw loopbaanvragen.  

Een groot deel van ons leven spenderen we op de werkvloer en dus zou het fijn zijn om een job te  hebben die aansluit bij jouw talenten en interesses, een job waar je voldoening uit haalt en die je zelfs energie geeft.  

Tijdens een individueel loopbaantraject brengen we elk onderdeel van jou en je loopbaan in kaart.  We onderzoeken jouw talenten en valkuilen, de waarden die voor jou van belang zijn, we dromen luidop over jouw ideale droomjob en halen daar de belangrijkste elementen uit om tot een realistische en passende job te komen. 
Daarnaast bekijken we ook of het aangeraden is om een bijkomende opleiding te volgen om jouw kansen op jouw ideale job nog te vergroten. 
Bovendien kan ik je ook ondersteunen bij jouw zoektocht naar die ideale job.  Welke kanalen gebruik je het best?  Hoe bereidt je je voor op een sollicitatiegesprek en hoe maak jij als werkzoekende het verschil?

Na een loopbaantraject weet je beter wie je bent, wat je wil en wat je moet doen om jouw loopbaandoel te bereiken.  

Werkwijze

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding en hoe ik jou kan ondersteunen?  Vraag dan jouw gratis telefonisch kennismakingsgesprek (15 minuten) hier aan. We maken dan kort even kennis en bekijken op welke manier loopbaanbegeleiding voor jou kan werken.
Wil je daarna samen aan de slag gaan?  Dan plannen we een uitgebreid intakegesprek in en gaan we van start met jouw loopbaantraject.

Als werknemer met minimum 7 jaar werkervaring heb je in Vlaanderen elke 6 jaar recht op loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques.  Je betaalt dan slechts 80 euro voor 7 uur begeleiding in totaal (40 euro voor de eerste 4 uur en 40 euro voor de volgende 3 uur).

Meer info over de VDAB loopbaancheques vind je op: www.vdab.be/loopbaancheques.

VDAB loopbaancheques mogen enkel door een erkend loopbaancentrum ontvangen worden, daarom is Praktijk Izumi aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Dialogisch.
Ontdek mijn profiel op de website van Dialogisch als loopbaancoach in Herselt.

Kom je niet in aanmerking voor de VDAB loopbaancheques?  Niet getreurd, dan zetten we een individueel traject op poten, helemaal op maat van jouw vraag.
Na een uitgebreid intakegesprek spreken we samen af hoe het vervolg van jouw traject eruit zal zien en hoeveel sessies we nodig zullen hebben om tot een mooi resultaat te komen.

Logo Dialogisch

Prijs

80 euro voor 7 uur coaching (40 euro voor de eerste 4 uur, 40 euro voor de volgende 3 uur) via VDAB loopbaancheques (www.vdab.be/loopbaancheques)
Geen recht op VDAB loopbaancheques? Contacteer me voor meer info en een specifieke offerte.

Afbeeldingen

Loopbaancoaching

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws van Praktijk Izumi?

Of lees je graag wat meer over interessante onderwerpen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.