Life coaching

Heb je het gevoel dat je je niet meer kan ontspannen? Dat je voortdurend onder druk staat en moet lopen om het tempo bij te benen?

Loop je vaak tegen dezelfde moeilijkheden aan?
Is er zo veel chaos in je hoofd waardoor je het overzicht kwijt bent?
Zit je vast met bepaalde emoties of weet je niet meer wat je in bepaalde situaties moet doen?

Als coach luister ik, zonder oordeel, naar al jouw bezorgdheden en moeilijkheden. Daarna gaan we samen op pad, op zoek naar antwoorden, inzichten en nieuwe wegen.  Deze antwoorden en inzichten komen niet van mij, maar van jou.  Want diep vanbinnen zijn de antwoorden er al. Ik begeleid je enkel op jouw pad, als een vertrouwenspersoon die je ondersteunt, zonder oordeel, zonder verwachting.

Door de juiste vragen te stellen, nieuwe inzichten en perspectieven te bieden,  situaties te accepteren en los te laten (zonder dat dit betekent dat je ermee akkoord gaat!) en door duidelijke doelen te stellen, bouwen we samen aan een nieuw levenspad waarin je steeds meer jezelf kan zijn.  Want daar gaat het uiteindelijk om: helemaal thuis komen bij jezelf!

Werkwijze

Een eerste afspraak dient als intakegesprek.  We maken op een rustige manier kennis en bespreken waar de moeilijkheden zich aandienen en wat jouw doelstellingen zijn.
Op het einde van het intakegesprek bekijken we samen de mogelijke methodes en werkwijzen om aan de slag te gaan met jouw thema(s).

Tijdens de eigenlijke coachingssessies gaan we dan echt aan de slag met de verschillende tools.  Ik werk met coachingstools en –technieken,  en met de Live The Connection methode. 
Live The Connection is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarbij je op zeer eenvoudige en efficiënte wijze stress kan ombuigen in rust en verbinding.  Daarnaast kan je met Live The Connection ook werken rond het veranderen van overtuigingen, gedragspatronen, relaties, familiepatronen en zo veel meer.  Kortom, het is een hele mooie aanvullende methode bij het coachen.  Met Live The Connection kan je veranderingen op een diepgaande laag realiseren en zo steeds meer de persoon worden die je echt wil zijn.
Voor meer info over Live The Connection kan je terecht op https://www.livetheconnection.com/nl

Specifiek voor cliënten die de diagnose burn-out kregen of die erg lijden onder stress, stelde ik een stress- en burn-out traject samen waarin shiatsu en coaching gecombineerd worden.  Op deze manier kunnen we de klachten via verschillende invalshoeken benaderen én worden lichaam en geest beiden actief betrokken bij het herstel.  

Afbeeldingen

Life coaching
Life coaching
Life coaching

Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws van Praktijk Izumi?

Of lees je graag wat meer over interessante onderwerpen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.